Service, kalibrering och uthyrning

Hos Elma Instruments förstår vi att kalibrering och service i många fall är lika viktigt, som instrumentet själv. Därför strävar vi alltid efter att ha landets snabbaste servicetider, till bäst pris. Det säkrar att din mätutrustning alltid fungerar korrekt och är dokumenterat rättvisande.

Med ett serviceavtal med Elma Instruments behöver ni inte själva investera i avancerad kalibreringsutrustning, upprätthålla teknisk kompetens eller lägga kraft och resurser på registrering och administration. Vi håller koll på när det är dags för kalibrering av era instrument och skickar automatisk en kallelse.

Serviceschema / RMA

Upprätta själv ditt serviceärende här. På det sätter säkrar du att vi får alla de upplysningar vi har användning för, så att vi kan garantera dig den bästa servicen. Du kan dessutom följa ditt serviceärende från start till slut.

Upprätta serviceärende / RMA

Service och kalibrering

Läs om vårs serviceavdeling, kalibreringsutrustning och personal. Vi erbjuder kalibrering av de flesta fysiska parametrar, här kan du också läsa om ett urval och prisexempel.

Kalibrerings- och serviceavdelningen

Quicksupport

Här kan du starta Elma Quicksupport, där vi har möjligheten att se din skärm eller ta över kontrollen av din dator. Starta Quicksupport och ring till oss för bästa support.

Starta Quicksupport

Uthyrning & leasing

Skall du använda ett större instrument någon enstaka gång, kan det kanske betala sig att hyra. Vi erbjuder ett urval av våra mest efterfrågade instrument för uthyrning. Du kan också välja att finansiera ditt instrumentköp via leasing. 

Hyr och Leasa här