Jobbannons #1

Teknisk innesäljare till Elma Instruments AB

Dina arbetsuppgifter

Är du en hungrig säljare med ett stort teknikintresse? Eller har du tidigare arbetat med el, fukt eller ventilation och vill testa vingarna som säljare på kontor i en växande organisation? Då har vi möjligheten för dig här. 

Elma Instruments är ett växande bolag med Skandinaviens bredaste utbud av mätinstrument. Vi vill nu stärka teamet med en innesäljare. I din roll arbetar du som innesäljare B2B. Det är en bred roll där du får arbeta med allt från att stärka och bibehålla kundrelationer och merförsäljning till orderhantering men också en del administrativt arbete. Du är även en länk mellan utesäljarna och organisationen och kommer få vara med på mässor. Detta är en spännande och varierande tjänst där du arbetar i ett tight team i en platt organisation med högt i tak. 

Elma Instruments har kontor i både Stockholm och Göteborg och söker därför säljare till något av dessa kontor. Tjänsten är en heltidstjänst (40 tim/vecka) och arbetstiden är mellan 7.30-16 måndag-fredag eller enligt överenskommelse. Tjänsten önskas starta omgående. 

Vad Elma erbjuder dig

Hos oss på Elma Instruments får du arbeta på ett växande företag med en familjär känsla. Organisationen är platt med högt i tak och med stor frihet under ansvar. Organisationen är dynamisk och har lätt för att anpassa sig och förändras tillsammans med marknaden. Organisationen finns i hela Skandinavien och det finns goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd hos Elma Instruments får du en fast och trygg anställning med goda förmåner. 

Din profil

Vi söker dig som har kunskap i något av Elma Instruments affärsområden: el, fukt eller ventilation. Det är också meriterande om du arbetat som innesäljare eller som säljare i butik. Du kanske har arbetat som elektriker eller som säljare hos en grossist. Du är en driven person som vill fortsätta utvecklas som säljare. Du bör ha en god datorvana och kunna behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. 

Det vi lägger störst vikt vid är personligheten. Som person är du utåtriktad och positiv. Du trivs med att ha många kontaktytor och föra dialoger framåt samt drivs av att göra affärer. Du kan hantera många bollar i luften och du arbetar på ett strukturerat sätt. Du har också ett stort tekniskt intresse och en vilja att lära dig om Elma Instruments produkter. 

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Ansökan sker via mail till cv@elma-instruments.se
Bifoga CV och Personligt brev som PDF.

 

Jobbannons #2

Utesäljare industri till Elma Instruments AB

Dina arbetsuppgifter

Är du en hungrig säljare med ett stort teknikintresse? Vill du arbeta uppsökande mot kunder och arbeta ute där det händer? Då har vi möjligheten för dig här. 

Elma Instruments är ett växande bolag med Skandinaviens bredaste utbud av mätinstrument. Vi vill nu stärka teamet med en utesäljare till vårt industriteam. I din roll arbetar du som utesäljare där du inledningsvis får ansvar för ett antal befintliga kunder. Din huvuduppgift blir att skapa nya kundrelationer via inkommande leads och uppsökande försäljning för att ta industridivisionen till nästa nivå. Detta är en spännande och varierande tjänst där du arbetar i ett tight team i en platt organisation med högt i tak. Tjänsten innebär att du några dagar i veckan arbetar på kontoret i Stockholm med planering och uppföljning. Övriga delen av veckan gör du kundbesök.

Tjänsten utgår från Stockholm och är en heltidstjänst där du har 100-120 resdagar per år. Tjänsten önskas starta omgående. 

Vad Elma erbjuder dig

Hos oss på Elma Instruments får du arbeta på ett växande företag med en familjär känsla. Organisationen är platt, med högt i tak och med stor frihet under ansvar. Organisationen är dynamisk och har lätt för att anpassa sig och förändras tillsammans med marknaden. Organisationen finns i hela Skandinavien och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom rollen. Som anställd hos Elma Instruments får du en fast och trygg anställning med goda förmåner. I rollen får du också en förmånsbil. 

Din profil

Vi söker dig som har tidigare säljerfarenhet, gärna inom elbranschen. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av mätinstrument och/eller ett stort intresse för det. Du kanske har arbetat som säljare i branschen innan eller som elektriker eller installatör. Du är en driven person som vill utvecklas inom sälj. Du bör ha en god datorvana och kunna behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. 

Det vi lägger störst vikt vid är personligheten. Som person är du utåtriktad, social och positiv. Du trivs med att ha många kontaktytor och föra dialoger framåt. Du är hungrig och trivs i att bygga och stärka nätverk samt är inkännande för kundens behov och brinner för att göra affärer. Du kan hantera många bollar i luften och du arbetar på ett strukturerat sätt. Du har också ett stort tekniskt intresse och en vilja att lära dig om Elma Instruments produkter. Du trivs med att arbeta självständigt och tycker att det är roligt och spännande att vara ute där det händer. 

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Ansökan sker via mail till cv@elma-instruments.se
Bifoga CV och Personligt brev som PDF.

 

Om företaget

Elma Instruments är Skandinaviens ledande distributör inom Test- och mätinstrument. Vår målsättning är att kunna presentera ett brett program av mätinstrument med hög kvalitet som är anpassade efter kundens behov. Organisationen samarbetar idag med i stort sett alla världens ledande tillverkare/producenter vilket gör att möjlighet alltid finns att kunna presentera det bredaste programmet till den skandinaviska marknaden, både när det gäller att uppfylla gällande normer men också när det gäller speciella önskemål från kunder. Elma Instruments expanderar löpande och har idag 50+ anställda fördelat i Sverige, Norge och Danmark.