ITC Level II kurs, Certifierad termograför ISO 18436-7

Kurs framtagen för termograförer med Level 1-certifikat som vill förbereda sig och kvalificera sig för Level 2-certifierad termograför. Du både breddar och fördjupar dina kunskaper inom områden som infraröd fysik, värmevetenskap, infraröd mätutrustning och termografiska tillämpningar. Förkunskapskrav förekommer (kontakta Elma Instruments AB för att få reda på dessa) och kursen avslutas med ett prov. Du kommer efter ett godkänt resultat kunna att bl. a vägleda kategori 1 termograförer.

Note: Kursen hålls i Stockholm hos Flir.
ITC Level II kurs, Certifierad termograför ISO 18436-7
Datum: 24. - 28. oktober 2022
Tid: 8.15 till 17.00
Plats: Vällingby, Stockholm
Pris: 19.500;- ex. moms. (inkl. kursbevis och mat)

Når du vælger et kursus fra Elma Instruments er du sikret professionelle undervisere og spændende indhold.

 

Teknisk Chef Mathias Diemer Elma Instruments

Anmälan

Anmälan sker efter ”först-till-kvarn” principen. Bekräftelse och närmare information skickas ut efter anmälan.


17. - 21. oktober 2022

Ultraljud (Level I)

Om du önskar att lära dig hur man använder ultraljudsanalys och samtidigt få möjligheten att bli ”Level 1 personcertifierad* - har du nu chansen att lära av de bästa. Det har i många årtionden varit känt att man kan lyssna sig till den perfekta analysen via antingen luftburet eller strukturburet ultraljud. UE Systems från USA har mer än 20 års erfarenhet i utvecklingen av utrustning för detta och är idag en av de absolut ledande producenterna.


24. - 28. oktober 2022

Termografering Level 1

Kurs framtagen för termograförer med Level 1-certifikat som vill förbereda sig och kvalificera sig för Level 2-certifierad termograför.